• 57
  • 4
  • 55

    Tentang Kami

    Lima Star mangrupakeun produser profésional sarta éksportir produk kawat baja di Cina pikeun 20years kaliwat saprak 1998.

    pabrik milik di propinsi Hebei na Tianjin Area- dasar industri baja utama dina North Cina, Nyandak kaunggulan tina deukeut kana cyber baja jeung leuwih ti 30 taun lokal produk kawat tradisional mroduksi, parusahaan urang gaduh 

    WhatsApp Online Chat !