• 57
  • 4
  • 55

    Rreth nesh

    Pesë-Star është një prodhues profesional dhe eksportues i produkteve tela çeliku në Kinë për të kaluarën 20years që nga viti 1998.

    fabrikat në pronësi në provincën Hebei dhe Tianjin zona-baza kryesore e industrisë së çelikut në Kinë Veriut, Duke marrë avantazhet e afërt për fabrika çeliku dhe më shumë se 30 vjet produktet tradicionale lokale teli prodhimin, kompania jonë ka 

    WhatsApp Online Chat !