• 57
  • 4
  • 55

    за нас

    Пет-Star е професионална производител и извозник на челични производи во Кина во последните 20years од 1998 година.

    Сопственост на фабриките во провинцијата Хебеј и Тијанџин Area- главните челик индустрија база во Северна Кина, земајќи ги предностите на во близина на челични лимови и повеќе од 30 години локални традиционални жичани производи производство, нашата компанија се 

    WhatsApp Online Chat !